Grøvik

De Grøvik dakgoot is uniek in zijn soort. Dit aluminium dakgootsysteem komt uit Noorwegen en is 100% vandalismebestendig. Dit maakt het dakgootsysteem uitermate geschikt voor laagbouw zoals brandgangen, terrasoverkappingen, schuren, garages en veranda’s. De Grøvik dakgoot producten zijn verkrijgbaar in acht verschillende kleuren en vier verschillende maten.

De Grøvik is één van de drie dakgootmodellen in het assortiment van Holland Goot. Dit dakgotensysteem wordt gemaakt van gerecycled aluminium, samen met een 100% groen verwerkingsproces en 100% groene stroom daarom een milieubewuste en duurzame keuze.  Nog een groot voordeel van het aluminium is de bestendigheid tegen verkleuring. In tegenstelling tot PVC dakgoten verkleurt aluminium niet en roest het ook niet. Hierdoor is het Grøvik dakgotensyteem een investering voor het leven.

Het Noorse dakgotensysteem is ook vandalismebestendig en wordt daarom veel gebruikt bij laagbouw zoals in brandgangen, bij terrasoverkappingen, lage schuren, garages en veranda’s. Door de stevige renovatiebeugels zijn de dakgoten bestand tot een belasting van 260 kilogram. De Grøvik heeft een waterinhoud van 7,1 l/mtr.

Download hier het productieblad van Grøvik.

Vandalisme bestendige dakgoot Grøvik

In verschillende kleuren leverbaar

Het Grøvik dakgotensysteem is in acht verschillende standaardkleuren leverbaar. Zo is er voor elk gebouw wel een passende kleur te vinden. Wat dacht je van een grijs tint? Een zilver metallic of antraciete dakgoot? Of ga je toch voor de wat warmere kleuren: rood of bruin? De Grøvik is ook nog leverbaar in het zwart, wit en onbehandeld aluminium.

De verschillende kleuren van de Grovik van Holland Goot

De verschillende maten van de Grøvik

In tegenstelling tot onze andere modellen is de Grøvik leverbaar in vier verschillende varianten: de T100, T120, T125 en T150. Deze modellen variëren in grootte. De grootste maat, de T150, wordt vooral gebruikt op grote daken met een groot neerslagoppervlakte of bij daken met een grote afstand tussen de regenpijpen.

De accessoires

Naast de verschillende modellen dakgoten bestaat ons assortiment ook uit diverse accessoires voor het monteren van dakgoten. Voor de Grøvik hebben zijn er aparte verbindingen en onderdelen waardoor het gootsysteem naadloos aansluit en overal op past. De onderdelen zijn leverbaar in dezelfde kleuren als de dakgoot waardoor het perfect bij elkaar past. Op bestelling zijn de onderdelen ook leverbaar in speciale kleuren.

De montage

De montage van het Grøvik is niet ingewikkeld. Alle onderdelen sluiten goed op elkaar aan en zijn licht van gewicht waardoor het niet moeilijk hoeft te zijn om het dakgotensysteem zelf te monteren. Donsta heeft zelfs verschillende montagevideo’s en een montage handleiding op haar website, handig voor wanneer je het systeem graag zelf op hangt. Toch liever wat hulp bij de montage? Onze monteurs staan graag voor je klaar en in overleg komen wij het dakgotensysteem installeren.

Meer informatie over de Grøvik  vind je op de website van Donsta.

Wij denken graag met je mee!

Ben je er nog niet helemaal uit en heb je nog wat advies nodig? Onze experts staan altijd voor je klaar. Ze denken met je mee over de mogelijkheden en geven graag een vrijblijvend advies. Via ons informatie formulier vraag je gemakkelijk een offerte op maat aan. Natuurlijk zijn we ook telefonisch via 0345-652623 of per e-mail: info@hollandgoot.nl te bereiken.