Loofafscheider

Geen of minder onderhoud aan je regenpijp? Dan is een loofafscheider wat voor jou! Naast dakgoten hebben we ook verschillende accessoires in ons assortiment die de levensduur van je dakgoot vergroten en het onderhoud verkleinen. Wie wil dat nu niet?

Wat is een loofafscheider?

Nu vraag je je misschien af; wat is een loofafscheider? Een aluminium loofafscheider is ideaal voor mensen die houden van zo min mogelijk onderhoud aan de regenpijpen. Een loofafscheider zorgt er namelijk voor dat de bladeren en ander afval gescheiden worden van het water. Het water loopt namelijk door je hemelwaterafvoer naar beneden terwijl bladeren en ander afval naar buiten worden geleid door een rooster. Eventueel achtergebleven bladeren zijn zo makkelijk te verwijderen. Dit vermindert de kans op vervuiling in je regenton of regenpijp.

Loofafscheider van aluminium of pvc

Bij Holland Goot leveren, produceren en monteren we alle hoofdzakelijk producten gemaakt van aluminium. Zo is de loofafscheider bij ons verkrijgbaar in het aluminium of pvc. Het aluminium materiaal zorgt voor verschillende voordelen. Een groot voordeel is de levensduur van het materiaal, onze aluminium dakgoten en accessoires gaan langer mee en hebben een goede kwaliteit. Daarnaast zorgt het aluminium ook voor minder onderhoud.

Omdat aluminium een onbeperkt recyclebare grondstof is, is onze aluminium loofafscheider ook nog eens een milieubewuste en duurzame keuze. Zelfs na een paar jaar zien de loofafscheiders er nog als nieuw uit.

Loofafscheider van aluminium of PVC dakgotenspecialist

Verkrijgbaar in verschillende kleuren

De loofafscheider is bij ons in elke gewenste RAL kleur te verkrijgen. Voor een mooi geheel bestel je de loofafscheider in dezelfde kleur als de dakgoten en hemelwaterafvoeren. Denk bijvoorbeeld aan een setje in het grijs, zink-zilver, antraciet, zwart, wit of crème. Ben je toch liever op zoek naar een andere RAL kleur? Ook dan is er bij ons van alles mogelijk!

Het monteren van een loofafscheider

Het monteren van een loofafscheider hoeft niet ingewikkeld te zijn. Het onderdeel is niet zwaar en sluit goed aan op de hemelwaterafvoer. Daarom is het mogelijk om als handige consument de loofafscheider zelf te monteren. Wil je toch liever wat hulp bij het monteren van de loofafscheider? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres! Onze monteurs staan graag voor je klaar en op aanvraag komen wij de loofafscheider ter plekke monteren. Lees hier meer over de montage van Holland Goot.

Wij denken graag met je mee!

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden of wil je graag een loofafscheider aan je hwa laten monteren? Neem dan contact op met onze experts! Ze denken met je mee over de mogelijkheden en geven graag een vrijblijvend advies. Via ons informatie formulier vraag je gemakkelijk een offerte op maat aan. Natuurlijk zijn we ook telefonisch via 0345-652623 of per e-mail: info@hollandgoot.nl te bereiken