Dakgoten

Ben je op zoek naar een aluminium dakgoot? Dan ben je bij Holland Goot aan het juiste adres! Holland Goot produceert, levert en monteert al sinds 1995 naadloze aluminium dakgoten op locatie bij bouwbedrijven, installatiebedrijven, woningcorporaties en particulieren. Vanuit ons centraal gelegen kantoor in Deil, Gelderland, opereren we in de hele Benelux/Duitsland en zijn onze monteurs snel ter plekke. Doordat de precieze lengtemaat van de dakgoten ter plekke wordt bepaald en gemaakt, zijn alle lengtematen mogelijk en ben je altijd verzekerd van een perfect passende dakgoot. Ook de kleur en soort goot zijn zelf te kiezen.

Aluminium dakgoten

Het aanschaffen van een dakgoot brengt verschillende vragen met zich mee. Naast de vormgeving van de dakgoot is ook het materiaal van belang voor het onderhoud, de kwaliteit en levensduur.  Dakgoten zijn er van verschillende soorten materialen. De meest gebruikte en voorkomende materialen zijn dakgoten van zink, koper, pvc en aluminium. Bij Holland Goot maken we alleen gebruik van aluminium dakgoten. Zo ben je verzekerd van een goede kwaliteit, langdurige levensduur en een strakke uitstraling. Zelfs na een paar jaar ziet de aluminium dakgoot er nog als nieuw uit.

Welke aluminium dakgoot moet ik kiezen?

Holland Goot heeft een aantal standard dakgoot modellen in het assortiment. Alle modellen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en worden op maat gemaakt. De Mastgoot HR20R is een veelgevraagd model. De naadloze halfronde goot met een ronde kraal zorgt voor een betere waterafloop waardoor er minder kans is op verstoppingen en vuil in de goot. De waterinhoud is 15.7 l/mtr en de goot is verkrijgbaar in twee standaardkleuren: RAL 7036 (Grijs), RAL 9007 (Zink-Zilver), maar op aanvraag is de Mastgoot HR20R ook in andere kleuren verkrijgbaar. Een uniek model van Holland Goot!

Mastgoot Halfrond HR202

Ben je op zoek naar een strakke, brede goot? Dan is onze naadloze aluminium Bakgoot 205 wat voor jou! Deze bakgoot 205 wordt veel gebruikt voor een strakke en moderne vormgeving. De waterinhoud is 14.3 l/mtr en de goot is verkrijgbaar in vijf standaardkleuren: RAL 9010 (Wit), RAL 9007 (Zink-Zilver), RAL 9001 (Crème), RAL 7036 (Grijs), RAL 7016 (Antraciet). Ook andere kleuren zijn op aanvraag mogelijk.

Dakgoot met een strak en modern design, Bakgoot 205

Als laatst heeft Holland Goot dakgoot Grøvik: een vandalismebestendige dakgoot. Dit dakgootsysteem uit Noorwegen is 100% vandalismebestendig en uniek in zijn klasse! Deze dakgoot is daarom geschikt voor brandgangen, laagbouw, terrasoverkappingen, schuren, garages en veranda’s. De waterinhoud van loopt van 7,1 l/mtr tot 9,3 l/mtr afhankelijk van het model en de afmetingen. Grøvik is leverbaar in acht standaardkleuren: onbehandeld aluminium, zwart, wit, antraciet, grijs, zilver metallic, rood en bruin.

Vandalisme bestendige dakgoot Grøvik

Verkrijgbaar in elke gewenste lengtemaat

Bij Holland Goot zijn alle modellen in elke gewenste lengtemaat leverbaar. Dit maakt de goten van Holland Goot geschikt voor ieder bedrijf of particulier. Of je nu op zoek bent naar een langere of korte goot. Bij Holland Goot is door maatwerk iedere lengtemaat mogelijk. De maximale gootlengte is 30 meter uit één stuk aluminium, maar uiteraard is het ook altijd mogelijk om meerdere delen te koppelen zodat de gewenste lengte wordt bereikt.

De voordelen van de aluminium dakgoten van Holland Goot

Alle dakgoten van Holland Goot worden gemaakt van een hoogwaardige kwaliteit aluminium in de legering AA3103 h/46 DIN 1725. De goten zijn 0.76 mm dik en hebben een kras vaste Poly Acrylaat coating van +/- 25 mu waardoor vuil zich minder goed kan hechten aan de dakgoot en het regenwater snel en makkelijk afvloeit naar de hemelwaterafvoer. Daarnaast zijn de aluminium dakgoten nagenoeg onderhoudsvrij. Door het gebruik van kleurvast aluminium zijn de goten ongevoelig voor rotting en blijven ze gegarandeerd roestvrij. Omdat aluminium een onbeperkt recyclebare grondstof is, zijn onze dakgoten ook nog eens een milieubewuste en duurzame keuze.

Redenen om voor Holland Goot dakgoten te kiezen:

  • Het materiaal van hoogwaardig aluminium zorgt voor minder gevoeligheid voor roest of rotting, zo zien je dakgoten er altijd als nieuw uit
  • De inmeting en montage door deskundige vakmensen zorgt voor een professioneel resultaat
  • 6 jaar garantie op alle Holland Goot naadloze aluminium dakgoten

Wij denken graag met je mee!

Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden of weet je nog niet helemaal zeker welke aluminium dakgoot het best bij je past? Onze experts denken graag met je mee en geven een vrijblijvend advies. Via ons informatie formulier vraag je gemakkelijk een offerte op maat aan. Natuurlijk zijn we ook telefonisch via 0345-652623 of per e-mail: info@hollandgoot.nl te bereiken.