Mastgoot Halfrond HR20R

De Mastgoot Halfrond is één van de drie dakgootmodellen van Holland Goot. Deze dakgoot gemaakt van aluminium is een veel gevraagd model. En dat is natuurlijk niet voor niets. De Mastgoot HR20R met een ronde kraal zorgt voor een goede waterafloop en heeft hierdoor minder kans op ontstoppingen en vuil in de goot. Daarnaast gaat deze goot ook nog eens lang mee. De dakgoot is verkrijgbaar in twee standaardkleuren en wordt op maat gemaakt.

De Mastgoot Halfrond is een veelgevraagd model en is uniek voor Holland Goot! Door de hoogwaardige kwaliteit gaat dit model jarenlang mee. De Mastgoot Halfrond HR20R is namelijk gemaakt van aluminium en heeft een corrosie bestendige kwaliteit. De goot is afgewerkt met een kras vaste Poly Acrylaat coating die samen met de ronde vorm zorgt voor een goede afwatering naar de hemelwaterafvoeren. Zo blijft er geen water en vuil in de dakgoten staan. Nog een groot voordeel van dit model is het onderhoudsvriendelijke karakter. Door de ronde vorm wordt het vuil makkelijker afgevoerd en blijft er minder aanslag in de goot achter.

De Mastgoot Halfrond heeft een waterinhoud van 15.7 l/mtr en kan aan verschillende gebouwen gemonteerd worden. Van loodsen en garages tot een woningen en stallen: dit model is net als de Bakgoot 205 voor iedere locatie geschikt.

Download hier het productblad van Mastgoot Halfrond HR20R.

Mastgoot Halfrond Halfrond HR202

In verschillende kleuren leverbaar

Naast de keuze uit onze drie verschillende dakgootmodellen, heb je bij ons ook de keuze uit verschillende kleuren. De Mastgoot Halfrond HR202 is bij ons in twee standaardkleuren verkrijgbaar: Grijs (RAL 7036) en Zink-Zilver (RAL 9007). Toch liever een andere kleur? Op aanvraag zijn er nog veel meer kleuren mogelijk. Geef de gewenste kleur door via het informatie formulier of via een telefoontje naar 0345-652623 en dan kijken we graag met je mee naar de mogelijkheden.

Kleur Mastgoot Grijs RAL 7036Kleur Mastgoot Zink-Zilver Ral 9007

 

 

 

 

Leverbaar in iedere gewenste lengtemaat

Holland Goot kan elk model op lengte maken. Doordat de gewenste dakgoot ter plekke wordt ingemeten en geproduceerd levert Holland Goot altijd een perfect passende dakgoot. De maximale gootlengte is bij ons 30 meter uit één stuk aluminium, maar verschillende delen aan elkaar koppelen is natuurlijk ook mogelijk. Zo wordt de gewenste lengte bij ons altijd bereikt.

De montage

Holland Goot levert niet alleen dakgoten, maar heeft ook jarenlange praktijkervaring met het monteren van dakgoten. Hierdoor weet je zeker dat de montage van de dakgoten vakkundig gebeurt. Onze monteurs staan altijd voor je klaar. Wil je oude dakgoten renoveren? Geen probleem. Wij nemen graag zo veel mogelijk werk van onze klanten uit handen en demonteren in overleg de oude dakgoten en plaatsen vervolgens vakkundig de nieuwe aluminium dakgoten en de hwa’s.  Natuurlijk is het ook mogelijk om bij ons de dakgoten te bestellen en ze zelf te installeren.

Verschillende accessoires

Naast de verschillende modellen dakgoten bestaat ons assortiment ook uit diverse accessoires voor het monteren van dakgoten. Voor de Mastgoot Halfrond hebben wij passende aluminium staduitlopen, aluminium hemelwaterafvoeren en bevestigingsbeugels, aluminium loofafscheiders, aluminium vergaarbakken en bladervrije dakgootbescherming.

Wij denken graag met je mee!

Ben je nog op zoek naar het ideale dakgootmodel? Vraag het onze experts! Ze denken met je mee over de mogelijkheden en geven graag een vrijblijvend advies. Via ons informatie formulier vraag je gemakkelijk een offerte op maat aan. Natuurlijk zijn we ook telefonisch via 0345-652623 of per e-mail: info@hollandgoot.nl te bereiken.