Stadsuitloop

Een goede hemelwaterafvoer is belangrijk om te voorkomen dat er water op je dak blijft staan. Een aluminium stadsuitloop van Holland Goot kan je hierbij helpen. Dit kleine onderdeeltje zorgt ervoor dat de regenpijp naadloos aansluit op het dak en voorkomt waterschade.

Wat is een stadsuitloop?

Veel mensen zullen zich afvragen wat is nu een stadsuitloop en waarom heb ik er een nodig? Een stadsuitloop is een belangrijk element in het afvoeren van het water omdat het eventuele waterschade voorkomt. Met een stadsuitloop blijft er geen water op het dak staan en kan het water vloeiend aflopen. De stadsuitloop is namelijk een schuin lopend verbindingsstuk tussen het dak en de regenpijp. Het is dus een essentieel onderdeel voor een goede waterafvoer van het dak naar de regenpijp.

Aluminium stadsuitloop

Bij Holland Goot worden alle dakgoten en accessoires alleen gemaakt van aluminium. Dit brengt namelijk verschillende voordelen met zich mee. Door gebruik te maken van aluminium dakgoten en accessoires garanderen wij een goede kwaliteit en langere levensduur van de onderdelen. Daarnaast zorgt een aluminium materiaal ook voor minder onderhoud. Omdat aluminium een onbeperkt recyclebare grondstof is, zijn onze aluminium producten ook nog eens een milieubewuste en duurzame keuze. Zelfs na een paar jaar zien de aluminium stadsuitlopen er nog als nieuw uit!

Verkrijgbaar in verschillende kleuren

De aluminium stadsuitloop is bij ons in elke gewenste RAL kleur te verkrijgen. Het mooiste is natuurlijk om de stadsuitloop in dezelfde kleur als de dakgoot en de hemelwaterafvoer te bestellen. Dit zorgt voor een strak geheel.

Het monteren van een stadsuitloop

Het monteren van een stadsuitloop is niet ingewikkeld. Het onderdeel is licht van gewicht en sluit naadloos aan op de hemelwaterafvoer en het dak. Hierdoor is het mogelijk om de stadsuitloop zelf met behulp van wat instructiefilmpjes te monteren. Wil je toch liever wat hulp bij het monteren van je stadsuitloop? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres! Onze monteurs staan graag voor je klaar en op aanvraag komen wij de stadsuitloop ook zelf monteren. Lees hier meer over de montage van Holland Goot.

Wij denken graag met je mee!

Ben je benieuwd naar meer mogelijkheden of wil je graag een stadsuitloop laten monteren? Neem dan contact op met onze experts! Ze denken met je mee over de mogelijkheden en geven graag een vrijblijvend advies. Via ons informatie formulier vraag je gemakkelijk een offerte op maat aan. Natuurlijk zijn we ook telefonisch via 0345-652623 of per e-mail: info@hollandgoot.nl te bereiken.