Kerstsluiting

In verband met de kerstvakantie is ons bedrijf gesloten vanaf vrijdag 21-12-2018 (week 51) 12:00 uur t/m maandag 7-1-2019 (week 2) 13:00 uur.
Voor dringende zaken kunt u mailen naar info@hollandgoot.nl

Vacature monteur buitendienst

Monteur Buitendienst 04-2018

 Functie omschrijving

Wij zijn op zoek naar een ervaren Monteur Buitendienst. Samen met collega’s zorg jij er voor dat onze dakgoten en aluminium zetwerken op professionele wijze bij klanten worden gemonteerd of gerenoveerd. Ons jonge en enthousiaste team van medewerkers is actief door heel Nederland, een flexibele instelling is daarom van belang.

Heb jij daarnaast:

 • uitstekende communicatieve vaardigheden
 • klantgerichte instelling
 • technisch en ruimtelijk inzicht
 • doorzettingsvermogen
 • een opleiding richting bouw
 • aantoonbare relevante werkervaring
 • leeftijd vanaf +/- 18 jaar
 • rijbewijs B (must!)
 • geen hoogtevrees

en ben je op korte termijn beschikbaar, dan zijn wij op zoek naar jou!

Wie zijn wij?

Vanuit het centraal gelegen kantoor in Deil zijn de montage teams van Holland Goot en Stark TB in het hele land en de Benelux actief met het produceren, leveren en monteren van aluminium dakgoten voor bouwbedrijven, installatiebedrijven, woningcorporaties en particulieren. Wij leveren zowel naadloze, getrokken dakgoten als volledig geïsoleerde dakgoten en aanverwante gevelproducten. Voor meer informatie kun je terecht op onze websites www.starktb.nl en www.hollandgoot.nl

 

Ben jij geïnteresseerd in deze uitdagende job met volop doorgroei mogelijkheden dan  ontvangen wij graag je sollicitatie met uitgebreid CV via info@hollandgoot.nl.

 

 

Accessoires – Aluminium zetwerken

Soms is een op maat gemaakt zetwerk nodig om aluminium dakgoten goed te kunnen monteren. Door haar jarenlange ervaring met het monteren van aluminium dakgoten is Holland Goot ook gespecialiseerd in het leveren van diverse aluminium zetwerken. Voor onder andere muurafdekkers, waterslagen, afdekprofielen en ander maatwerk bent u bij Holland Goot dus aan het juiste adres. Wij zetten graag onze kennis en ervaring in om onze dakgoten op de meest uitdagende plaatsen te bevestigen!

Aluminium zetwerken en meer

Naast aluminium zetwerken biedt Holland Goot een ruim assortiment aan aluminium toebehoren voor dakgoten, waaronder diverse maten aluminium uitlopen, aluminium hwa-bevestigingsbeugels, vierkante aluminium regenpijpen en nog veel meer.

Graag vestigen wij uw speciale aandacht op onze blinde hemelwaterafvoer bevestigingsbeugels. Doordat de metselaar deze mee kan metselen in de muur is het mogelijk om vierkante hemelwaterafvoeren blind te bevestigen. Hierdoor wordt een prachtig moderne uitstraling verkregen. Holland Goot is de enige leverancier van dakgoten in Nederland die deze hwa bevestiging aanbiedt.

Hieronder vindt u een greep uit ons assortiment aluminium zetwerken. Voor speciale wensen kunt u contact met ons opnemen, we informeren u graag vrijblijvend over de mogelijkheden! Door het invullen van ons informatieformulier kunnen we snel een nauwkeurige offerte voor u opstellen.

Holland Goot
Beemdstraat 4F
4158 EM Deil
Telefoon: 0345-652623
Fax: 0345-652624
Email: info@hollandgoot.nl

NIEUW: Aluminium loofafscheider met zeef

Nieuw in onze productgroep ‘aluminium accessoires’ is onze eigen aluminium loofafscheider met zeef. Deze speciaal door Holland Goot ontwikkelde loofafscheider is beschikbaar in twee maten. U kunt kiezen voor de maat vierkant 80 x 80 mm of vierkant 100 x 100 mm. De aluminium loofafscheider kan in iedere gewenste RAL kleur geleverd worden. Het is een perfecte toevoeging bij onze aluminium hwa’s (hemelwaterafvoeren).

Door het toepassen van onze loofafscheiders raken de hemelwaterafvoeren niet meer verstopt met blad en takjes. Dit komt omdat het vuil eenvoudig via de zeef uit de het systeem loopt. Hierdoor kunnen geen verstoppingen meer ontstaan en wordt wateroverlast en -schade voorkomen.

Meer informatie?

Heeft u interesse in onze vierkante loofafscheider, neemt u dan contact op via 0345-652623 of info@hollandgoot.nl. Natuurlijk kunt u ook ons contactformulier gebruiken. Wij informeren u graag!

Aluminium loofafscheider met zeef - Holland Goot

 

Naast dit nieuwe product kunt u bij Holland Goot ook terecht voor aluminium dakgoten. Ook leveren wij dakgoot accessoires zoals aluminium zetwerken, bladafscheiders, bevestigingsbeugels en uitlopen.

Holland Goot
Beemdstraat 4F
4158 EM Deil
Telefoon: 0345-652623
Fax: 0345-652624
Email: info@hollandgoot.nl

Vernieuwd pand in gebruik genomen!

Holland Goot heeft haar ‘nieuwe’ pand in gebruik genomen. Vanaf december is hard gewerkt aan de complete renovatie van het bedrijfspand aan de Beemdstraat 4 e/f te Deil. Zo zijn beneden ruime en lichte kantoren gecreëerd, is de volledige gevel opnieuw bekleed en geschilderd en bevindt zich op de boven etage nu een moderne kantine die van alle gemakken is voorzien.

De afgelopen jaren is Holland Goot flink gegroeid. Daar zijn we enorm trots op, maar het gevolg was wel dat het pand niet echt meer voldeed. Gezien de centrale ligging in Nederland, was verhuizen niet heel wenselijk. Daarom is besloten tot een complete make over die qua uitstraling veel beter past bij Holland Goot en qua ruimte beter voldoet aan de behoeftes. Het resultaat is prachtig geworden, daar kunnen we weer jaren mee vooruit!

Graag willen we van de gelegenheid gebruik maken om dhr. G. van Leeuwen van Bulckestein Beheer te bedanken voor zijn ideeën en John Jansen van Jansen Bouwservice voor de uitvoering van de renovatie.

Wilt u ons nieuwe pand met eigen ogen bewonderen, dan bent u van harte welkom. De koffie staat klaar!

Een kleine impressie van het vernieuwde pand:

Holland Goot_pand_klein

 

Holland Goot_pand_entree_klein

En het oude pand:

Holland Goot_pand_oud

Bladervrij dakgootbescherming

Bladervrij aluminium dakgootbescherming is de kroon op uw dakgoot! Holland Goot is dealer van Bladervrij producten en kan uw dakgoot voorzien van deze speciale aluminium dakgootbescherming. Door de geperforeerde bovenkant van de dakgoot beschermer wordt vuil, zoals bladeren en takjes, tegen gehouden. Het regenwater kan echter wel soepel afvloeien. Door de ventilatie drogen bladeren en takjes, waarna ze van uw dakgootbescherming waaien. De voordelen van deze aluminium dakgoot bescherming zijn legio:

 • Geen halsbrekende toeren meer uithalen om uw dakgoot te reinigen;
 • Geen onnodige kosten om dakgoten te laten reinigen;
 • Muren, fundering en kelders worden beschermd tegen wateroverlast door overstromende dakgoten;
 • De dakgootbescherming weerhoudt vogels om nesten in uw dakgoot te maken;
 • Beschermt uw dakgoot tegen schadelijke schimmelvorming en onkruid.

Er zijn diverse modellen Bladervrij dakgootbescherming beschikbaar, passend bij iedere dakgoot. Op alle Bladervrij producten geldt een garantietermijn van 5 jaar.

Wij informeren u graag over de mogelijkheden!

 

Dakgoot: Bakgoot 205

Wanneer u gaat voor strakke, moderne vormen, dan is de bakgoot B205 echt iets voor u!

Kenmerken Bakgoot B205 dakgoot

Waterinhoud: 14.3 l/mtr
Standaard kleuren: RAL 9010 (Wit), RAL 9007 (Zink-Zilver), RAL 9001 (Crème), RAL 7036 (Grijs), RAL 7016 (Antraciet)
Andere kleuren: op aanvraag.

Download hier het productblad van Bakgoot B205.

Mastgoot Halfrond HR20R

De Mastgoot HR20R is een veelgevraagd model. Holland Goot is de enige in Nederland die deze naadloze halfronde goot met een ronde kraal levert. Dat maakt dit model uniek!

Kenmerken Mastgoot Halfrond HR20R dakgoot

Waterinhoud: 15.7 l/mtr
Standaard kleuren: RAL 7036 (Grijs), RAL 9007 (Zink-Zilver)
Andere kleuren: op aanvraag.

Download hier het productblad van Mastgoot Halfrond HR20R.