Accessoires

Naast dakgoten heeft Holland Goot ook een ruim assortiment aan aluminium accessoires. De accessoires zijn handig voor het opvangen van het water, het verbinden van verschillende stukken dakgoot en/of regenpijp of het schoon houden van je dakgoot. Denk aan aluminium vergaarbakken, een aluminium stadsuitloop, een aluminium loofafscheider en zeef en aluminium bladervrije dakgootbescherming. De accessoires voor de dakgoten zijn in elke gewenste RAL kleur te verkrijgen. Hierdoor past het altijd perfect bij de kleur van je dakgoten en zorgt het voor één geheel.

Aluminium dakgoot accessoires

Bij de aanschaf van een dakgoot heb je ook de mogelijkheid om verschillende toebehoren aan te schaffen. De accessoires zijn bij Holland Goot allemaal gemaakt van aluminium zodat een goede kwaliteit, onderhoud en levensduur wordt gegarandeerd. Daarnaast zorgen aluminium accessoires ook voor een strakke uitstraling en zien ze er na een paar jaar nog als nieuw uit.

De voordelen van de aluminium accessoires van Holland Goot

De  dakgoten van Holland Goot worden hoofdzakelijk gemaakt van een hoogwaardige kwaliteit aluminium in de legering AA3103 h/46 DIN 1725. De goten zijn 0.7 mm dik en hebben een krasvaste Poly Acrylaat coating van +/- 25 mu waardoor vuil zich minder goed kan hechten aan de dakgoot en het regenwater snel en makkelijk afvloeit naar de hemelwaterafvoer. Daarnaast zijn de aluminium dakgoten nagenoeg onderhoudsarm. Door het gebruik van kleurvast aluminium zijn de goten ongevoelig voor rotting en blijven ze gegarandeerd roestvrij. Omdat aluminium een onbeperkt recyclebare grondstof is, zijn onze dakgoten ook nog eens een milieubewuste en duurzame keuze.

Verkrijgbaar in diverse kleuren

De accessoires voor de dakgoten zijn bij Holland Goot verkrijgbaar in alle beschikbare RAL kleuren: RAL 7036 (Grijs), RAL 9007 (Zink-Zilver), RAL 9010 (Wit), RAL 9001 (Crème) en RAL 7016 (Antraciet). Het mooiste is natuurlijk om een kleur te kiezen die past bij de dakgoten of de kleur van het huis. Dit zorgt voor een mooi en sfeervol geheel.

De dakgoten van Holland Goot zijn leverbaar in diverse standaard RAL kleuren

Zit je ideale kleur niet tussen de standaardkleuren? Ook dan is er van alles mogelijk! Geef de gewenste kleur door via het informatie formulier of via een telefoontje naar 0345-652623 en dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Wij denken graag met je mee!

Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden of wil je graag wat meer informatie over onze accessoires? Dan denken onze experts graag met je mee voor een vrijblijvend advies! Via ons informatie formulier vraag je gemakkelijk een offerte op maat aan. Natuurlijk zijn we ook telefonisch via 0345-652623 of per e-mail: info@hollandgoot.nl te bereiken.