Bakgoot 205

Ben je op zoek naar een nieuwe dakgoot? Dan behoort het model Bakgoot 205 tot de mogelijkheden! Naast functionaliteit is de keuze voor een dakgoot vaak een kwestie van persoonlijke smaak. Hou jij van een moderne en strakke uitstraling? Dan is de Bakgoot iets voor jou. Door de strakke en rechte vormen heeft dit model namelijk een strakke en moderne uitstraling. Ideaal voor nieuwbouw en renovatieprojecten.

Bakgoot 205 is één van de drie dakgootmodellen van Holland Goot. De Bakgoot 205 is gemaakt van aluminium en heeft een bijzonder hoogwaardige corrosie bestendige kwaliteit. Hier bovenop zit een kras vaste Poly Acrylaat coating waardoor het regenwater snel en gemakkelijk kan afvloeien naar de hemelwaterafvoeren en er geen water in de dakgoten blijft liggen.  Zo blijft je aluminium dakgoot altijd in orde en ontstaat er geen schade aan de dakgoot.

De Bakgoot 205 heeft een waterinhoud van 14.3 l/mtr en kan aan verschillende gebouwen gemonteerd worden. Van woningen en stallen tot aan loodsen en garages. De Bakgoot 205 is voor iedere locatie geschikt.

Download hier het productblad van Bakgoot B205.

Dakgoot met een strak en modern design, Bakgoot 205

De verschillende kleuren van Bakgoot 205

De Bakgoot 205 is er bij Holland Goot in vijf verschillende standaardkleuren. Het mooiste is natuurlijk om een kleur te kiezen die past bij de kleur van het huis of de kozijnen. Heb je witte kozijnen dan is de kleur RAL 9010 (wit) misschien een goede keuze. Ga je liever voor iets minder wit? Dan is een Bakgoot in de kleur RAL 9001 (crème) de ideale keuze. Natuurlijk hebben we ook donkerdere kleuren. Wat dacht je bijvoorbeeld van een grijze (RAL 7036) Bakgoot 205? Een dakgoot in de kleur zink-zilver (RAL 9007) of een donkere goot in de kleur antraciet (RAL 7016)?

Zit je ideale kleur niet tussen de standaardkleuren? Ook dan is er nog van alles mogelijk! Geef de gewenste kleur door via het informatie-formulier of via een telefoontje naar 0345-652623 en dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

De verschillende RAL kleuren van de bakgoot 205 van Holland Goot

 

Leverbaar in elke gewenste lengtemaat

Holland Goot kan de Bakgoot 205 leveren in elke gewenste lengtemaat. Of je nu op zoek bent naar een lange of korte goot, bij ons zijn alle lengtematen mogelijk. De maximale gootlengte is 30 meter uit één stuk aluminium, maar natuurlijk is het ook mogelijk om verschillende delen aan elkaar te koppelen zodat de gewenste lengte wordt bereikt.

De montage

Ben je op zoek naar een nieuwe dakgoot maar kun je deze niet zelf vervangen? Dan ben je bij Holland Goot aan het juiste adres. Holland Goot is al sinds 1995 actief en heeft hierdoor veel praktijkervaring met het fabriceren, leveren en monteren van dakgoten. De montage van onze aluminium dakgoten gebeurt daarom altijd door onze eigen monteurs. We nemen graag zoveel mogelijk werk van onze klanten uit handen: van het demonteren en afvoeren van oude dakgoten tot aan het vakkundig plaatsen van de nieuwe aluminium dakgoten en hemelwaterafvoeren. Bij ons weet je zeker dat de montage van de dakgoten vakkundig gebeurt. Holland Goot heeft zich gespecialiseerd in de montage van onze diverse types aluminium dakgoten, maar ook losse levering voor zelfmontage kan door ons verzorgd worden.

Een breed assortiment aan accessoires

Naast de verschillende modellen dakgoten bestaat ons assortiment ook uit diverse accessoires voor het monteren van dakgoten. Voor de Bakgoot 205 hebben wij passende aluminium staduitlopen, aluminium hemelwaterafvoeren en bevestigingsbeugels, aluminium loofafscheiders, aluminium vergaarbakken en bladervrije dakgootbescherming.

Wij denken graag met je mee!

Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden of weet je nog niet helemaal zeker of de Bakgoot 205 het model is voor jou? Onze experts denken graag met je mee en geven een vrijblijvend advies. Via ons informatie formulier vraag je gemakkelijk een offerte op maat aan. Natuurlijk zijn we ook telefonisch via 0345-652623 of per e-mail: info@hollandgoot.nl te bereiken.