Accessoires – Aluminium zetwerken

Soms is een op maat gemaakt zetwerk nodig om aluminium dakgoten goed te kunnen monteren. Door haar jarenlange ervaring met het monteren van aluminium dakgoten is Holland Goot ook gespecialiseerd in het leveren van diverse aluminium zetwerken. Voor onder andere muurafdekkers, waterslagen, afdekprofielen en ander maatwerk bent u bij Holland Goot dus aan het juiste adres. Wij zetten graag onze kennis en ervaring in om onze dakgoten op de meest uitdagende plaatsen te bevestigen!

Aluminium zetwerken en meer

Naast aluminium zetwerken biedt Holland Goot een ruim assortiment aan aluminium toebehoren voor dakgoten, waaronder diverse maten aluminium uitlopen, aluminium hwa-bevestigingsbeugels, vierkante aluminium regenpijpen en nog veel meer.

Graag vestigen wij uw speciale aandacht op onze blinde hemelwaterafvoer bevestigingsbeugels. Doordat de metselaar deze mee kan metselen in de muur is het mogelijk om vierkante hemelwaterafvoeren blind te bevestigen. Hierdoor wordt een prachtig moderne uitstraling verkregen. Holland Goot is de enige leverancier van dakgoten in Nederland die deze hwa bevestiging aanbiedt.

Hieronder vindt u een greep uit ons assortiment aluminium zetwerken. Voor speciale wensen kunt u contact met ons opnemen, we informeren u graag vrijblijvend over de mogelijkheden! Door het invullen van ons informatieformulier kunnen we snel een nauwkeurige offerte voor u opstellen.

Holland Goot
Beemdstraat 4F
4158 EM Deil
Telefoon: 0345-652623
Fax: 0345-652624
Email: info@hollandgoot.nl