Onze diensten

Ben je op zoek naar een betrouwbare en ervaren dakgotenspecialist? Dan ben je bij Holland Goot aan het juiste adres. Holland Goot produceert, levert en monteert al sinds 1995 naadloze aluminium dakgoten op locatie. Vanuit ons centraal gelegen kantoor in Deil opereren onze monteurs door de hele Benelux en Duitsland. Naast het monteren en renoveren van dakgoten zijn wij ook gespecialiseerd in het reinigen van dakgoten.

Dakgoot monteren

Het monteren en renoveren van dakgoten is geen eenvoudige klus. Ben je op zoek naar een (nieuwe) aluminium dakgoot? Laat het monteren dan over aan een expert. Een expert beschikt over de nodige ervaring en materialen. Wanneer je een nieuwe dakgoot door een expert laat plaatsen weet je zeker dat de dakgoot lang mee gaat en goed gemonteerd is. De monteurs van Holland Goot hebben jarenlange ervaring met het monteren van dakgoten en nemen deze grote klus graag voor je over.

Holland Goot is al sinds 1995 actief met het monteren van dakgoten

Dakgoot renoveren

Lekkage of scheuren in de dakgoten? Verstoppingen zijn niet alleen vervelend, ze veroorzaken ook waterschade aan je woning. De dakgoten en regenpijpen zijn namelijk een belangrijk onderdeel van het huis of bedrijfspand. Wanneer het water niet goed weg kan lopen kan dit voor grote problemen zorgen. Daarom is het verstandig om hier snel naar te laten kijken.

Holland Goot neemt graag zo veel mogelijk werk van de klanten uit handen. Natuurlijk is het bij ons ook mogelijk om de oude dakgoten te demonteren en nieuwe dakgoten te monteren. Holland Goot zorgt voor vervanging en professionele montage van allerlei soorten dakgoten. Door onze jarenlange ervaring zijn we uitgegroeid tot de expert op het gebied van dakgoten montage en renovatie.

Dakgoot montage Noord-Holland, Purmerend

Dakgoot reinigen

Naast het monteren en renoveren van dakgoten is Holland Goot ook actief met het reinigen van dakgoten. Dakgoten vangen naast het regenwater ook vuil, bladeren, takken en andere viezigheden op waardoor een verstopping op de loer ligt. Bij een verstopte dakgoot kan het water niet meer goed afgevoerd worden met kans op schade aan de dakgoten en de woning als gevolg. Daarom is het verstandig om regelmatig de dakgoten schoon te maken. Het zelf schoonmaken van de dakgoten is echter geen gemakkelijke klus. Voor je eigen veiligheid en gemak wordt het daarom aangeraden om een dakgootreiniger in te schakelen. Holland Goot neemt dit  daarom graag uit handen. Een dakgootreiniger beschikt over de juiste producten en gereedschappen. Daarnaast weten wij hoe we het vuil moeten verwijderen zonder de dakgoot zelf te beschadigen. Onze experts denken daarnaast graag met je mee en geven adviezen om de dakgoten in het vervolg makkelijker zelf schoon te houden.

Dakgoten laten reinigen Holland Goot

Waarom een dakgoot laten plaatsen door Holland Goot?

Het inschakelen van een dakgotenspecialist heeft een aantal voordelen. Zo hebben de monteurs veel ervaring en kennis waardoor ze een deskundig advies kunnen geven en weten waar ze op moeten letten. Hierdoor weet je zeker dat het plaatsen van de dakgoten goed gebeurt en heb je er jarenlang plezier van. De monteurs van Holland Goot maken daarnaast gebruik van de beste en meest milieuvriendelijke materialen. Het aluminium materiaal zorgt daarnaast voor een lange levensduur. Tel daar de aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding, de snelle service, professionele montage en de garantietermijn bij op en dan weet je dat je goed zit. Lees hier meer over onze werkwijze.

Wij denken graag met je mee!

Ben je benieuwd naar de kosten van het monteren van een dakgoot? Onze experts geven graag een vrijblijvend advies. Via ons informatie formulier vraag je gemakkelijk een offerte op maat aan. Natuurlijk zijn we ook telefonisch via 0345-652623 of per e-mail: info@hollandgoot.nl te bereiken.