Bladervrij dakgootbescherming

Geen onderhoud meer aan je dakgoten? Dan is de bladervrije aluminium dakgootbescherming van Holland Goot wat voor jou. Naast de reguliere dakgoten heeft Holland Goot ook diverse dakgootbeschermingen in haar assortiment. Dit voorkomt viezigheid, bladeren en takken in de goten en zorgt voor een geheel onderhoudsvrije goot.

De voordelen van Bladervrij dakgootbescherming

Vervuilde en verstopte dakgoten en lekkende regenpijpen. Het komt vaak voor. Om dit op te lossen is een reparatie nodig en deze kosten kunnen hoog oplopen. Met de producten van Bladervrij voorkom je deze ongemakken. Holland Goot heeft Bladervrij producten in haar assortiment en kan je dakgoot voorzien van deze speciale aluminium dakgootbescherming. Door de perforatie aan de bovenkant worden vuil, takjes en bladeren tegengehouden en wordt alleen het water doorgelaten. De bladeren op de dakgootbescherming drogen op en waaien zo weer van het dak af. Hierdoor kan het water soepel afgevoerd worden en heb jij geen omkijken meer naar het onderhoud van je dakgoten. Elk jaar de ladder op om je dakgoot te reinigen of jaarlijkse uitgaven aan het laten reinigen van je dakgoot is met onze bladvangers verleden tijd. De bladervrije dakgootbescherming zorgt daarnaast voor een bescherming van je muren, fundering en kelders tegen wateroverlast door overstromende dakgoten. En de dakgootbescherming weerhoudt vogels om nesten in je dakgoot te maken.

Op alle door ons gemonteerde Bladervrije producten geldt bij Holland Goot een garantietermijn van tien jaar.

Bladervrije dakgootbescherming aluminium

De montage

De Bladervrij dakgootbescherming is er in verschillende afmetingen waardoor het op (bijna) iedere dakgoot te monteren is. Holland Goot is al sinds 1995 actief en heeft hierdoor veel praktijkervaring met het fabriceren, leveren en monteren van dakgoten. De montage van onze aluminium dakgoten gebeurt daarom altijd door onze eigen monteurs. Zo heb jij geen onderhoud meer aan je dakgoten. Holland Goot heeft zich gespecialiseerd in de montage van onze diverse types aluminium dakgoten, maar ook losse levering voor zelfmontage kan door ons verzorgd worden. Lees hier meer over de montage van Holland Goot.

Wij denken graag met je mee!

Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op! Onze experts denken graag met je mee en geven een vrijblijvend advies. Via ons informatie formulier vraag je gemakkelijk een offerte op maat aan. Natuurlijk zijn we ook telefonisch via 0345-652623 of per e-mail: info@hollandgoot.nl te bereiken.