Vergaarbak

Naast ons brede assortiment aan dakgoten hebben wij ook verschillende accessoires in ons assortiment. Zo ook een aluminium vergaarbak; een onmisbaar onderdeel van je regenwaterafvoersysteem. De vergaarbakken zijn bij ons leverbaar in het aluminium en beschikbaar in elke gewenste RAL kleur.

Wat is een vergaarbak?

Nu vraag je je misschien af wat is een vergaarbak? Een vergaarbak is een essentieel onderdeel van je regenwaterafvoersysteem. De vergaarbak dient als opvangbak voor het water wat op wordt gevangen op je platte dak of goot en zit meestal bovenaan je regenpijp. In de vergaarbak wordt het hemelwater tijdelijk verzameld en dit zorgt er voor dat de dakgoten niet overlopen.

Aluminium vergaarbak Holland Goot

De voordelen van een aluminium vergaarbak

Bij Holland Goot leveren we alle dakgoten en accessoires in het aluminium. Het soort materiaal is belangrijk voor het onderhoud, de kwaliteit en de levensduur van de vergaarbak. Met een aluminium vergaarbak ben je verzekerd van een goede kwaliteit, lange levensduur en een strakke uitstraling. Zelfs na een paar jaar zien de aluminium vergaarbakken er nog als nieuw uit.

Verkrijgbaar in verschillende kleuren

De aluminium vergaarbakken zijn bij ons in elke gewenste RAL kleur te verkrijgen. Het mooiste is natuurlijk om de vergaarbakken in dezelfde kleur als de dakgoten en hemelwaterafvoeren te bestellen. Dat zorgt voor een mooi geheel! Hou je van donkere kleuren? Dan is een aluminium vergaarbaak in de kleur zwart of antraciet misschien wel iets voor jou. Of wat dacht je van grijs of zink-zilver? Ook voor liefhebbers van lichte kleuren is er genoeg mogelijk. Wat dacht je bijvoorbeeld van een witte of crèmekleurige vergaarbak?

Een vergaarbak monteren

Het monteren van een vergaarbak is niet ingewikkeld. Het sluit naadloos aan op de hemelwaterafvoer en ze zijn licht van gewicht waardoor het mogelijk is om de vergaarbak zelf te monteren. Toch liever wat hulp bij de montage? Onze monteurs staan graag voor je klaar en op aanvraag komen wij de vergaarbakken ook zelf monteren. Lees hier meer over de montage van Holland Goot.

Wij denken graag met je mee!

Ben je benieuwd naar meer mogelijkheden of wil je graag een vergaarbak laten monteren? Neem dan contact op met onze experts! Ze denken met je mee over de mogelijkheden en geven graag een vrijblijvend advies. Via ons informatie formulier vraag je gemakkelijk een offerte op maat aan. Natuurlijk zijn we ook telefonisch via 0345-652623 of per e-mail: info@hollandgoot.nl te bereiken.