Over ons

Het verhaal van Holland Goot begon allemaal in een boerenschuur in Deil. In een aantal jaar is het bedrijf uitgegroeid van een eenmanszaak naar een dakgotenspecialist met een eigen kantoor, showroom en opslag. Vanuit het bedrijfspand in Deil opereert Holland Goot door de hele Benelux en Duitsland.

Over Holland Goot

Holland Goot produceert, levert en monteert al sinds 1995 naadloze aluminium dakgoten op locatie.  Vanuit ons centraal gelegen kantoor in Deil, Gelderland, opereren we in de hele Benelux/Duitsland en zijn onze monteurs snel ter plekke. Door de jaren heen is Holland Goot uitgegroeid van een pionier in aluminium dakgoten tot een ware dakgootspecialist met veel vaste opdrachtgevers, een uitgebreide showroom, ruime opslag en ervaren personeel. Lees hier meer over onze diensten.

Waarom Holland Goot?

Vakmanschap, kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Wij vinden het heel belangrijk om zo veel mogelijk werk van onze klanten uit handen te nemen en een hoge kwaliteit te leveren. De jarenlange ervaring van onze monteurs samen met de VCA-certificering zorgen voor een veilige en betrouwbare werkwijze. Bij Holland Goot maken we alleen gebruik van 1e klas aluminium dakgoten. Zo ben je verzekerd van een goede kwaliteit, langdurige levensduur en een strakke uitstraling. Zelfs na een paar jaar ziet de aluminium dakgoot er nog als nieuw uit.

En dit willen wij het liefst zo lang mogelijk blijven doen. Daarom vinden wij ook duurzaamheid en milieuvriendelijkheid erg belangrijk. Van het de bedrijven waar we onze materialen/producten kopen tot het maken van een efficiënte planning om zo min mogelijk kilometers te rijden. Bij Holland Goot doen we er alles aan om het milieu zo min mogelijk te belasten, recyclebare materialen te gebruiken en onze CO2 uitstoot te verminderen.

Holland Goot - Over Ons

Het verhaal van de oprichter

Ruim een kwart eeuw geleden kwam oprichter Dick Stam op het idee van Holland Goot. Het idee begon allemaal tijdens zijn werk als filiaalhouder bij een ijzerwaren- en gereedschapswinkel. De drang om iets voor zichzelf te beginnen was er altijd al, maar eindelijk werd dit werkelijkheid. Het begin van Holland Goot, en een eigen bedrijf, ontstond en werd al snel in actie gezet. Een risicovolle stap dat wel, Holland Goot was namelijk één van de pioniers in aluminium dakgoten. Met een auto, aanhanger en wat gereedschap ging Dick vanuit Deil eerst zelf op pad om de beugels te monteren. Maar na één jaar werd het al zo druk dat het eerste personeelslid van Holland Goot werd aangenomen. De boerenschuur (van 30 m2) en aanhanger moesten plaatsmaken voor een groter pand (een loods van 100 m2).

Opnieuw groeide het bedrijf uit het pand en werd er nog een verhuizing in gang gezet. Dick kocht een enorm pand in Deil met een materiaalopslag, moderne kantoren en een showroom. De boerenschuur in Deil waar het allemaal begon groeide uit tot 125 vierkante meter kantoorruimte, een showroom van 40 vierkante meter, twee opslag loodsen met een capaciteit van bijna duizend vierkante meter en een terrein van 2500 vierkante meter. Met een modern geoutilleerd machine park, drie grote bussen en een vijftal montage bussen rijden 8 buitendienstmedewerkers door het hele land heen en is Holland Goot uitgegroeid van een eenmanszaak in een boerenschuur naar een ware dakgootspecialist.

Dakgotenspecialist in Gelderland

Wij denken graag met je mee!

Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Onze experts denken graag met je mee en geven een vrijblijvend advies. Via ons informatie formulier vraag je gemakkelijk een offerte op maat aan. Natuurlijk zijn we ook telefonisch via 0345-652623 of per e-mail: info@hollandgoot.nl te bereiken.