Dakgoten

Holland Goot produceert, levert en monteert naadloze aluminium dakgoten op locatie bij de klant. Doordat de exacte afmeting van de dakgoten ter plekke wordt bepaald, levert Holland Goot altijd professioneel maatwerk.

Holland Goot heeft een aantal standaard dakgoot modellen in haar assortiment. Wanneer u op onderstaande dakgoot modellen klikt, zal een productpagina worden geopend met alle specifieke kenmerken per dakgoot model:

Mastgoot halfrond HR20R
Bakgoot B205
Grovik vandalisme bestendige dakgoot

 

Mastgoot HR20R

Mastgoot HR20R

Bakgoot 205

Bakgoot 205

 

 

 

 

 

 

Holland Goot dakgoten worden vervaardigd van een bijzonder hoogwaardige corrosie bestendige kwaliteit aluminium in de legering AA3103 h/46 DIN 1725. De dikte bedraagt 0.7 mm waar bovenop een krasvaste Poly Acrylaat coating is aangebracht van +/- 25 mu. Hierdoor kan regenwater snel en gemakkelijk afvloeien naar de hemelwaterafvoeren (hwa’s).

Uitzetting door temperatuursverschillen van de dakgoten worden door de aangebrachte coating gereduceerd tot +/- 1 mm/p/mtr bij een temperatuursverschil van 50° Celsius. Doordat de dakgoot als het ware glijdt op de aangebrachte beugels, welke van dezelfde coating zijn voorzien als de dakgoot, kan rek en krimp zonder belemmering plaatsvinden. Hierdoor ontstaat geen schade aan uw dakgoot ten gevolge van temperatuursomstandigheden.

Milieubewust

Aluminium is een onbeperkt recyclebare grondstof. Daarnaast is door onderzoek van de Dienst Waterbeheer en Riolering gebleken dat de afspoeling van aluminium deeltjes in het oppervlaktewater bij Holland Goot dakgoten verwaarloosbaar is. Een keuze voor Holland Goot dakgoten is dus een milieubewuste en duurzame keuze! Op onze download pagina vindt u meer informatie over het gebruik van duurzaam aluminium.

Geen onderhoud

Alle Holland Goot producten zijn nagenoeg onderhoudsvrij. Ons hoogwaardige kleurvaste aluminium is ongevoelig voor rot en gegarandeerd roestvrij. Bovendien zorgt de speciale coating van het aluminium ervoor dat vuil zich minder goed kan hechten aan de dakgoot, waardoor het regenwater soepel kan afvloeien. In combinatie met Bladervrij dakgootbescherming heeft u zelfs helemaal geen omkijken meer naar het onderhoud van uw dakgoten!

Redenen om voor Holland Goot dakgoten te kiezen:

• Buitenzijde van hoogwaardig aluminium maakt de dakgoot ongevoelig voor roest of rot
• Inmeting en montage door deskundige vakmensen zorgt voor een professioneel resultaat
• 5 jaar garantie op alle Holland Goot naadloze aluminium dakgoten
• 100% Sneeuwgarantie mogelijk