Naadloze aluminium dakgoten

Tegenwoordig worden steeds meer dakgoten gemaakt van aluminium. Aluminium heeft als voordeel dat het (bijna) onderhoudsvrij is, een lange levensduur heeft en milieuvriendelijk is. En het ziet er ook nog eens strak uit. Daarom maken wij bij Holland Goot hoofdzakelijk gebruik van naadloze aluminium dakgoten. Maar wat is nu het verschil tussen traditionele aluminium dakgoten en naadloze aluminium dakgoten?

Wat zijn naadloze aluminium dakgoten?

Naadloze aluminium dakgoten zijn dakgoten zonder lasnaden. Vaak worden de naadloze aluminium dakgoten bij het bedrijf of ter plekke gemaakt en bestaan ze uit één deel waardoor er geen verschillende delen aan elkaar moeten worden gelast. Dit zorgt voor een strakke uitstraling en is ook nog eens functioneel!

De voordelen van naadloze aluminium dakgoten

Naadloze aluminium dakgoten zorgen voor een moderne en frisse uitstraling en is daarom een uitstekend alternatief voor de traditionele PC, zinken, houten of polyester dakgoot. Daarnaast voorkom je met naadloze aluminium dakgoten lekkages omdat er geen gootlengtes door middel van koppelstukken met elkaar verbonden hoeven te worden. Dit maakt deze dakgoten bijzonder geschikt voor renovatie, ter vervanging van je oude dakgoten of geschikt voor nieuwbouwprojecten, nieuwbouwhuizen, boerderijen en bedrijfshallen.

De naadloze aluminium dakgoten van Holland Goot

Holland Goot heeft een aantal dakgoot modellen in haar assortiment. Alle modellen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en worden op maat gemaakt. De Mastgoot HR20R is een veelgevraagd model. De naadloze halfronde goot met een ronde kraal zorgt voor een betere waterafloop waardoor er minder kans is op ontstoppingen en vuil in de goot. De tweede aluminium dakgoot op maat is de naadloze aluminium bakgoot 205. Dit model wordt veel gebruikt voor een strakke en moderne vormgeving en past daarom goed bij nieuwbouwhuizen en projecten. Als laatst heeft Holland Goot dakgoot Grøvik: een vandalismebestendige dakgoot. Dit dakgootsysteem uit Noorwegen is 100% vandalismebestendig en uniek in zijn klasse! Deze dakgoot is daarom geschikt voor brandgangen, laagbouw, terrasoverkappingen, schuren, garages en veranda’s. Meer informatie over de modellen aluminium dakgoten van Holland Goot lees je hier .

 

De naadloze aluminium dakgoot van Holland Goot

Waarom kiezen voor de dakgoten van Holland Goot?

Alle dakgoten van Holland Goot worden gemaakt van een hoogwaardige kwaliteit aluminium in de legering AA3103 h/46 DIN 1725. De goten zijn 0.7 mm dik en hebben een kras vaste Poly Acrylaat coating van +/- 25 mu waardoor vuil zich minder goed kan hechten aan de dakgoot en het regenwater snel en makkelijk afvloeit naar de hemelwaterafvoer. Daarnaast zijn de aluminium dakgoten nagenoeg onderhoudsvrij. Door het gebruik van kleurvast aluminium zijn de goten ongevoelig voor rotting en blijven ze gegarandeerd roestvrij. Omdat aluminium een onbeperkt recyclebare grondstof is, zijn onze dakgoten ook nog eens een milieubewuste en duurzame keuze.  Meer informatie over ons bedrijf en onze werkwijze lees je hier .

Wij denken graag met je mee!

Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden of weet je nog niet helemaal zeker welke aluminium dakgoot het best bij je past? Onze experts denken graag met je mee en geven een vrijblijvend advies. Via ons informatie formulier vraag je gemakkelijk een offerte op maat aan. Natuurlijk zijn we ook telefonisch via 0345-652623 of per e-mail: info@hollandgoot.nl te bereiken.