Aluminium dakgoot uit een stuk

Tegenwoordig worden steeds meer aluminium dakgoten uit één stuk gemaakt. Dit heeft als voordeel dat er geen stukken goot aan elkaar moeten worden gemaakt wat de kans op lekkage vermindert. Daarnaast ziet het er ook nog eens strak uit.

Wat zijn dakgoten uit 1 stuk?

Aluminium dakgoten uit één stuk zijn dakgoten zonder lasnaden. Dakgoten uit 1 stuk bestaan uit één deel waardoor er geen verschillende stukken delen goot aan elkaar gemaakt hoeven te worden.

De voordelen van aluminium dakgoten uit één stuk

Bij Holland Goot maken we hoofdzakelijk gebruik van aluminium dakgoten uit één stuk. Kies je voor aluminium dakgoten uit 1 stuk dan verklein je de kans op lekkages omdat er geen stukken goot door middel van koppelstukken met elkaar verbonden hoeven te worden. Dit maakt naadloze aluminium dakgoten bijzonder geschikt voor renovatie, ter vervanging van je oude dakgoten of geschikt voor nieuwbouwprojecten, nieuwbouwhuizen, boerderijen en bedrijfshallen.

De naadloze aluminium dakgoten van Holland Goot

Holland Goot heeft een aantal soorten aluminium dakgoten uit één stuk in haar assortiment. Alle modellen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en worden op maat gemaakt. De Mastgoot HR20R is een veelgevraagd model. De halfronde goot uit één stuk met een ronde kraal zorgt voor een betere waterafloop waardoor er minder kans is op ontstoppingen en vuil in de goot. De tweede aluminium dakgoot uit één stuk is de Bakgoot 205. Dit model wordt ook uit één stuk gemaakt en heeft een strakke en moderne vormgeving en past daarom goed bij nieuwbouwhuizen en projecten. Als laatst heeft Holland Goot dakgoot Grøvik: een vandalismebestendige dakgoot. Dit dakgootsysteem uit Noorwegen is 100% vandalismebestendig en uniek in zijn klasse! Deze dakgoot is daarom geschikt voor brandgangen, laagbouw, terrasoverkappingen, schuren, garages en veranda’s. Meer informatie over de modellen aluminium dakgoten van Holland Goot lees je hier .

Project aluminium dakgoot uit een stuk Holland Goot

Waarom kiezen voor de aluminium dakgoten van Holland Goot?

Alle dakgoten van Holland Goot worden gemaakt van een hoogwaardige kwaliteit aluminium in de legering AA3103 h/46 DIN 1725. De goten zijn 0.7 mm dik en hebben een kras vaste Poly Acrylaat coating van +/- 25 mu waardoor vuil zich minder goed kan hechten aan de dakgoot en het regenwater snel en makkelijk afvloeit naar de hemelwaterafvoer. Daarnaast zijn de aluminium dakgoten nagenoeg onderhoudsvrij. Door het gebruik van kleurvast aluminium zijn de goten ongevoelig voor rotting en blijven ze gegarandeerd roestvrij. Omdat aluminium een onbeperkt recyclebare grondstof is, zijn onze dakgoten ook nog eens een milieubewuste en duurzame keuze.  Meer informatie over ons bedrijf en onze werkwijze lees je hier .

Wij denken graag met je mee!

Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden of weet je nog niet helemaal zeker welke aluminium dakgoot uit 1 stuk het best bij je past? Onze experts denken graag met je mee en geven een vrijblijvend advies. Via ons informatie formulier vraag je gemakkelijk een offerte op maat aan. Natuurlijk zijn we ook telefonisch via 0345-652623 of per e-mail: info@hollandgoot.nl te bereiken.