Aluminium dakgoot op maat

Ben je op zoek naar een aluminium dakgoot op maat? Dan ben je bij Holland Goot aan het juiste adres! Holland Goot produceert, levert en monteert al sinds 1995 naadloze aluminium dakgoten op maat bij bouwbedrijven, installatiebedrijven, woningcorporaties en particulieren. Doordat de dakgoten ter plekke worden bepaald en gemaakt, zijn alle lengtematen mogelijk en ben je altijd verzekerd van een perfect passende dakgoot. Ook de kleur en soort goot zijn zelf te kiezen. Maatwerk is bij ons het sleutelwoord!

Aluminium dakgoot op maat

Meestal worden bij plaatsing van dakgoten meerdere losse gootstukken aan elkaar gemonteerd. Hoe langer de dakgoot moet worden, hoe meer stukken aan elkaar worden gemaakt. De losse stukken dakgoot vergroten echter de kans op lekkage. Bij Holland Goot maken wij alleen aluminium dakgoten op maat. Zo nemen wij graag zoveel mogelijk werk uit handen en hoef je niet bang te zijn op lekkage. Dit maakt de goten van Holland Goot geschikt voor ieder bedrijf of particulier. Of je nu op zoek bent naar een langere of korte goot. Bij Holland Goot is door maatwerk iedere lengtemaat mogelijk. De maximale gootlengte is 30 meter uit één stuk aluminium, maar uiteraard is het ook altijd mogelijk om meerdere delen te koppelen zodat de gewenste lengte wordt bereikt. Ontdek hier onze aluminium dakgootmodellen.

Het uitdraaien van de aluminium dakgoot op maat op locatie

De aluminium dakgoten van Holland Goot

Holland Goot heeft een aantal dakgoot modellen in haar assortiment. Alle modellen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en worden op maat gemaakt. De Mastgoot HR20R is een veelgevraagd model. De naadloze halfronde goot met een ronde kraal zorgt voor een betere waterafloop waardoor er minder kans is op ontstoppingen en vuil in de goot. De tweede aluminium dakgoot op maat is de naadloze aluminium bakgoot 205. Dit model wordt veel gebruikt voor een strakke en moderne vormgeving en past daarom goed bij nieuwbouwhuizen en projecten. Als laatst heeft Holland Goot dakgoot Grøvik: een vandalismebestendige dakgoot. Dit dakgootsysteem uit Noorwegen is 100% vandalismebestendig en uniek in zijn klasse! Deze dakgoot is daarom geschikt voor brandgangen, laagbouw, terrasoverkappingen, schuren, garages en veranda’s.

Modellen dakgoten van Holland Goot

Waarom je dakgoot laten plaatsen door Holland Goot?

Het inschakelen van een dakgotenspecialist heeft een aantal voordelen. Zo hebben de monteurs veel ervaring en kennis waardoor een deskundig advies kunnen geven en weten waar ze op moeten letten. Hierdoor weet je zeker dat het plaatsen van de dakgoten goed gebeurt en heb je er jarenlang plezier van. De monteurs van Holland Goot maken daarnaast gebruik van de beste en meest milieuvriendelijke materialen. Het aluminium materiaal zorgt daarnaast voor een lange levensduur. Tel daar de aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding, de snelle service, professionele montage en de garantietermijn bij op en dan weet je dat je goed zit. Lees hier meer over Holland Goot.

Wij denken graag met je mee!

Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor jouw project? Onze experts denken graag met je mee en geven een vrijblijvend advies. Via ons informatie formulier vraag je gemakkelijk een offerte op maat aan. Natuurlijk zijn we ook telefonisch via 0345-652623 of per e-mail: info@hollandgoot.nl te bereiken.